WELKOM BIJ DEMEFCO

Uw ervaren vastgoedinvesteerder en projectontwikkelaar
Home

Welkom bij Demefco Projectontwikkeling. Wij zijn een familiaal bedrijf met een kleine structuur, die enorm veel belang hecht aan:

 • Flexibiliteit
  Wij stellen ons zeer flexibel op en trachten alle soorten opportuniteiten in detail te bekijken en zijn dus niet beperkt tot 1 type investering.
 • Snelheid
  Omwille van de kleine structuur kunnen beslissingen op zeer korte termijn worden genomen. U onderhandelt dan ook steeds met één aanspreekpunt.
 • Discretie
  Vanuit commerciële of interne redenen is discretie in vastgoedtransacties soms onontbeerlijk en cruciaal. Ongeveer 50% van onze transacties gebeuren in stilte zonder dat "de buitenwereld" iets merkt. Wij realiseren transacties met geheimhoudingclausules en gecontroleerde informatieverspreiding.
 • Kwaliteit, service en vertrouwen
  Elke klant, groot of klein, heeft bij Demefco recht op dezelfde onberispelijke kwaliteit en service. Kiezen voor Demefco is ook kiezen voor vertrouwen.

Ontdekt onze diensten of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Laatste Nieuws

 • Huizen te koop in Portugal Toegevoegd op 03 januari, 2020
  Bent u op zoek naar interessant vastgoed in Portugal? Blader doorheen ons aanbod aan huizen te koop in Portugal! Droomt u ook van een prachtig buitenverblijf...
  lees meer
 • Immo Algarve Portugal Toegevoegd op 03 januari, 2020
  DE WONING VAN UW DROMEN IN HET ZUIDEN VAN PORTUGAL Op zoek naar een woning of villa in Portugal? Kiezen voor immo in de...
  lees meer
 • Immo Portugal Zilverkust Toegevoegd op 03 januari, 2020
  Huisje, villa of tweede verblijf kopen aan de Portugese kust? Deze kustregio in Portugal beschikt over de mooiste stranden in Europa! Bovendien kunt...
  lees meer