WELKOM BIJ DEMEFCO

Uw ervaren vastgoedinvesteerder en projectontwikkelaar
Home

Welkom bij Demefco Projectontwikkeling. Wij zijn een familiaal bedrijf met een kleine structuur, die enorm veel belang hecht aan:

 • Flexibiliteit
  Wij stellen ons zeer flexibel op en trachten alle soorten opportuniteiten in detail te bekijken en zijn dus niet beperkt tot 1 type investering.
 • Snelheid
  Omwille van de kleine structuur kunnen beslissingen op zeer korte termijn worden genomen. U onderhandelt dan ook steeds met één aanspreekpunt.
 • Discretie
  Vanuit commerciële of interne redenen is discretie in vastgoedtransacties soms onontbeerlijk en cruciaal. Ongeveer 50% van onze transacties gebeuren in stilte zonder dat "de buitenwereld" iets merkt. Wij realiseren transacties met geheimhoudingclausules en gecontroleerde informatieverspreiding.
 • Kwaliteit, service en vertrouwen
  Elke klant, groot of klein, heeft bij Demefco recht op dezelfde onberispelijke kwaliteit en service. Kiezen voor Demefco is ook kiezen voor vertrouwen.

Ontdekt onze diensten of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Laatste Nieuws

 • Hoe investeerders aantrekken? Toegevoegd op 27 januari, 2023
  Het kerkhof is de rijkste plaats op aarde, wordt weleens gezegd. Daarmee wordt verwezen naar de vele dromen, ideeën en projecten die nooit...
  lees meer
 • Is het slim om te beleggen? Toegevoegd op 21 november, 2022
  Daar kunnen we eigenlijk heel kort over zijn: ja, het is slim om te beleggen. Uiteraard moeten we het antwoord op die vraag...
  lees meer
 • Hoe kan ik het beste mijn geld beleggen? Toegevoegd op 21 september, 2022
  Geld beleggen is een goede manier om meer rendement te halen uit uw spaarcenten. Houd er rekening mee dat geld beleggen niet altijd...
  lees meer