Over Demefco

U WENST TE INVESTEREN IN EEN VASTGOEDPROJECT

Bent u als investeerder op zoek naar interessante opportuniteiten om uw geld te investeren? Wij bouwen voortdurend verder aan ons vastgoedpatrimonium en daar kan u deel van uit maken. Dat ‘bouwen’ mag u trouwens letterlijk nemen, want naast investeren in vastgoed doet Demefco ook zelf aan projectontwikkeling.

Voor grote vastgoedprojecten gaan we graag in zee met andere investeerders. Daarom zijn we op zoek naar gedreven investeerders met de nodige financiële slagkracht om samen toonaangevende projecten te realiseren. We willen graag de handen in elkaar slaan met mensen die, net zoals ons, gepassioneerd zijn door vastgoedprojecten. Mensen zoals… u?

PROJECTEN MET EEN VISIE

Als projectontwikkelaar konden wij al een reeks succesvolle projecten opleveren dankzij een mix van ingrediënten: ruime ervaring, een gezonde portie lef en een duidelijke visie.

Ons team van specialisten beschikt over een doorgedreven marktkennis, maar dat alleen volstaat niet langer om een vastgoedproject succesvol af te ronden.

Geslaagde vastgoedinvesteringen vragen om een brede kijk op de vastgoedmarkt. Wat zijn de tendensen en wie zijn de mensen die straks onze nieuwe kopers of huurders worden? Dankzij een team van gepassioneerde collega’s slagen we erin het verschil te maken. Hun passie voor vastgoed en architectuur leidt tot inspirerende projecten die een buurt opwaarderen. Dat onderscheidt Demefco van andere ontwikkelaars en die voorsprong verzilveren we onder de vorm van mooie meerwaarden. 

Dat is slim investeren in projecten met een visie.

STABIELE INVESTERINGEN VOOR EEN GROEIEND VERMOGEN

Investeren in vastgoed staat garant voor een veilige belegging met een maximaal rendement. Tenminste, als u investeert in de juiste projecten. Daarom is Demefco uw ideale partner: als vastgoedspecialist hebben wij de ervaring en knowhow om de meest interessante vastgoedprojecten uit te kiezen. Wij kennen het klappen van de zweep en weten de valkuilen te vermijden. Op die manier krijgt u de kans om mee in te stappen in de boeiende uitdaging die elk project is en om de basis te vormen voor een stabiele groei van uw vermogen.

ANDERE INTERESSANTE MANIEREN OM UW GELD TE INVESTEREN

GELD BELEGGEN

Behalve vastgoedinvesteringen biedt Demefco ook heel wat interessante en exclusieve beleggingsopportuniteiten aan. Op die manier creëert u diversificatie in uw portefeuille en genereert u een extra rendement tot wel 5%.

Bent u investeerder en op zoek naar een solide belegging met een beperkt risico? Wij zijn uw ervaren partner met permanent oog voor interessante opportuniteiten om uw geld te laten renderen.

INVESTEREN IN STARTENDE ONDERNEMINGEN

Hoe beloftevol een startende onderneming ook mag zijn, zonder de nodige financiële zuurstof komt een bedrijf niet van de grond. Omdat starters het vaak moeilijk hebben om voldoende kapitaal in te zamelen, moedigt de overheid particulieren aan om te investeren in startende ondernemingen.

Om die reden is investeren via Tax Shelter voor start-up / scale-up in het leven geroepen. U geniet als investeerder een fiscaal voordeel van 25% tot 45%, afhankelijk van het bedrag dat u wil investeren. Wenst u hier meer informatie over? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.