Over Demefco

U WENST TE INVESTEREN IN EEN VASTGOEDPROJECT?

Dat treft! Wij ook. Dat is zelfs onze hoofdactiviteit. Wij bouwen permanent aan een patrimonium, als projectontwikkelaar en als vastgoedbeheerder. Voor grotere projecten werken we graag samen met andere investeerders. Mensen die net als ons het investeren in het bloed hebben en de nodige financiële slagkracht hebben om toonaangevende projecten samen met ons te realiseren. Mensen die een passie hebben voor vastgoedprojecten en de financiële transacties die ermee gepaard gaan. Mensen zoals u!

PROJECTEN MET EEN VISIE

Als projectontwikkelaar realiseren wij succesvolle projecten dankzij onze ervaring, maar ook door een gezonde portie durf en vooral: visie. Een doorgedreven marktkennis is niet langer voldoende om een vastgoedproject succesvol te maken. Goede vastgoedinvesteringen vragen om een brede kijk op vastgoed, op de markt, op tendensen en op mensen. Mensen die straks onze potentiële klanten worden, maar ook medewerkers die het beste van zichzelf moeten geven.

Inspirerende projecten vragen ook om passie. Passie voor vastgoed en voor architectuur en de wilskracht om projecten op te leveren die een opwaardering zijn voor een buurt. Die opwaardering verzilveren we elke keer opnieuw in de mooie meerwaarde die we realiseren. Want dat is slim investeren in projecten met een visie.

STABIELE INVESTERINGEN VOOR EEN GROEIEND VERMOGEN

Investeren in vastgoed is veilig investeren met een maximaal rendement. Investeren in vastgoed met Demefco als partner is kiezen voor de ervaring en knowhow van een vastgoedspecialist. Een investeerder die het klappen van de zweep kent en die er telkens opnieuw de meest interessante vastgoedprojecten weet uit te pikken. Interessant omdat ze een uitdaging vormen als project, maar vooral omdat ze de basis vormen voor een permanent groeiend vermogen.

Bent u investeerder en bent u op zoek naar een solide investering met een ervaren partner? Neem dan contact op met Demefco. We hebben permanent interessante projecten lopen.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.