Diensten

DEMEFCO KOOPT VASTGOED ALS BELEGGING

Demefco, een familiaal bedrijf en investeerder in vastgoed, richt zich op het uitbreiden van zijn patrimonium.

Als ervaren investeerder in vastgoed zijn wij voortdurend op zoek naar aantrekkelijke vastgoedprojecten, waaronder:

  • appartementsgebouwen om te verhuren/verbouwen
  • projectgronden om te ontwikkelen/verkavelen
  • studentenhuizen om te verhuren
  • afbraakpanden om na afbraak een nieuw project te realiseren
  • appartementen/woningen om te verhuren/verbouwen

ONZE WERKWIJZE

Denkt u eraan om vastgoed te verkopen en wil u een investeerder in vastgoed vinden, klop dan gerust even bij ons aan. Met onze efficiënte en kordate aanpak onderscheiden wij ons van andere vastgoedinvesteerders.

Indien uw pand of grond onze interesse wekt, wordt er onmiddellijk een afspraak gemaakt om het goed te bezichtigen.

Op basis van het bezoek ter plaatse en onze ervaring bepalen we de waarde van het vastgoed en op korte termijn maken we u een financieel voorstel tot aankoop over.

Indien u op ons voorstel wenst in te gaan, kan er onmiddellijk een verkoopovereenkomst worden opgemaakt, samen met de betaling van het voorschot. De notariële akte kan dan ook zeer snel verleden worden.

Vastgoedinvesteerder gezocht?

PARTNERS

Dankzij Demefco moet u niet zelf investeerders zoeken voor vastgoed. Voor grotere vastgoedprojecten en vastgoedinvesteringen kunnen wij ook beroep doen op een aantal partners die over voldoende financiële middelen beschikken. Dat kunnen zowel professionele als privé investeerders in vastgoed zijn.

Wenst u zelf mee te investeren? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij houden u graag op de hoogte van interessante opportuniteiten en kunnen zo eventueel samen investeren in vastgoed.

EEN STABIELE EN VEILIGE INVESTERING

Investeren in vastgoed is de kernactiviteit van Demefco. Dat doen we als vastgoedbeheerder, maar ook als projectontwikkelaar. Wij hebben voor u interessante mogelijkheden om mee in één van onze projecten te stappen als mede-investeerder.

Investeren in vastgoed is aantrekkelijk. Het wordt aanzien als een stabiele en veilige investering. Bovendien biedt investeren in vastgoed extra mogelijkheden voor nog meer opbrengst. Zo kan u het pand waarin u investeerde op de verhuurmarkt brengen, zonder dat u op die huuropbrengsten wordt belast. Investeren in vastgoed is met andere woorden een fiscaal voordelige investering.

Investeringsvastgoed is veilig. De waarde van uw investering blijft stijgen, terwijl u huuropbrengsten ontvangt. Een doordachte investering in vastgoed heeft gegarandeerd het beoogde rendement. Door te kiezen voor een ervaren partner zoals Demefco – die bovendien vooral actief is in een economisch sterke regio op vlak van vastgoed – kiest u voor expertise en veel arbeidsethiek.

PERMANENT AANBOD VAN LOPENDE PROJECTEN

Demefco heeft permanent een aantal interessante lopende projecten voor wie wil investeren in vastgoed en gaat – indien u dat wenst – zelfs op zoek naar een geschikt project voor u. Onze projecten zijn geschikt voor elk type vastgoedinvesteerder. Zo kan u investeren in een appartement of handelsgelijkvloers dat door ons als projectontwikkelaar wordt gerealiseerd. Maar ook als u liever als partner instapt in één van onze projecten ontmoeten wij u graag voor een gesprek.

Wij ervaren vastgoed als een ideale investering om ons patrimonium uit te breiden en delen graag onze expertise met u. Bent u geïnteresseerd in investeren in vastgoed en wenst u te weten wat de (fiscale) voordelen zijn of hoe u het project selecteert dat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften? Neem dan zeker contact met ons op. Wij informeren u met plezier over veilig investeren in vastgoed en lichten graag onze werkwijze toe of geven u een inkijk in één van onze huidige projecten.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.