Diensten

WAT IS EEN PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP PRECIES?

Eerst en vooral een woordje over wat een patrimoniumvennootschap nu eigenlijk inhoudt. Dergelijke vennootschap is een vennootschap, die wordt opgericht met het beheer van zowel roerend als onroerend vermogen als doel. De inkomsten die hiermee gepaard gaan zijn onderhevig aan de vennootschapsbelasting, niet aan de personenbelasting van de gewone particulier.

De voordelen zijn legio, waaronder:

  • De interesten die werden betaald op de lening voor de bouw van de woning kunnen worden afgetrokken
  • Kosten kunnen volledig fiscaal worden ingebracht en de woonst in kwestie kan helemaal worden afgeschreven
  • Er is noch sprake van schenkingsrechten noch van successierechten

UW PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP OVERGEVEN

Hebt u een patrimoniumvennootschap, maar wilt u deze van de hand doen? Dan bent u bij Demefco aan het goede adres. De overname van een patrimoniumvennootschap kan verschillende redenen als grondslag hebben, maar deze kan ook gepaard gaan met diverse moeilijkheden en valstrikken.

Wilt u zeker zijn van een zorgeloze overname? Wenst u een goede prijs voor uw vennootschap? Uiteraard, beide spreken voor zich, maar zijn lang niet zo vanzelfsprekend. Met Demefco naast uw zijde, bent u echter wel verzekerd van een probleemloze overdracht. Waarom precies? Omdat wij garant staan voor eerlijkheid, flexibiliteit en correctheid. Interesse? Dan komen wij geheel vrijblijvend een kijkje nemen aan het pand in kwestie.

EEN PARTNER VOOR DE OVERNAME VAN UW PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP?

Demefco is diegene waar u naar op zoek bent! Wij zijn continu op zoek naar geschikte patrimoniumvennootschappen, die we kunnen verrijken met een reële meerwaarde. Demefco is een ervaren familiebedrijf, dat doorheen de jaren een echt begrip is geworden in regio Brussel en de provincies Vlaams- en Waals-Brabant.

Situeert uw patrimoniumvennootschap zich buiten deze gebieden? Geen probleem. Demefco is uw partner voor om het even welk waardevol project! Contacteer ons gerust voor de overname van uw patrimoniumvennootschap of voor alle vragen hieromtrent.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.