Diensten

VASTGOEDBEHEERDER EN PROJECTONTWIKKELAAR

Demefco is een familiebedrijf dat investeert in vastgoed. Dat doen we zowel als vastgoedbeheerder – om ons vastgoedpatrimonium verder uit te bouwen – als in de hoedanigheid van projectontwikkelaar. Zo beheren wij onder andere verschillende appartementsgebouwen, studentenhuizen en woningen die initieel door ons zijn aangekocht, gemoderniseerd en daarna in de verhuur zijn gebracht.

EEN STABIEL BEDRIJF MET EEN STERKE DYNAMIEK

Als projectontwikkelaar zijn wij permanent op zoek naar afbraakpanden om op die locatie een nieuw project te realiseren of naar projectgrond die we kunnen verkavelen of ontwikkelen.

De combinatie van vastgoedbeheer op lange termijn en nieuwbouw of renovatieprojecten voor een directe verkoop, creëert een unieke dynamiek binnen onze onderneming. Een dynamiek die ook wordt opgemerkt door onze partners die graag mee investeren in onze verschillende projecten.

Wij zijn een stabiele onderneming in een sector met een erg laag risico. Ons voornaamste werkterrein is gesitueerd in Brussel en de provincies Vlaams- en Waals-Brabant. Maar elk interessant vastgoedproject verdient onze interesse, ook buiten onze vertrouwde regio.

JARENLANGE EXPERTISE

Demefco heeft dankzij de jarenlange ervaring een buitengewone expertise opgebouwd in vastgoedbeheer, het opbouwen van een vastgoedpatrimonium én het herkennen van het potentieel van talloze, kwalitatieve nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze realisaties spelen in op de actuele behoeften van de vastgoedmarkt. Onze doorgedreven kennis van de sector als projectontwikkelaar, gecombineerd met een hoogstaande afwerking zorgt er mee voor dat onze vastgoedprojecten steeds succesvol zijn.

FOCUS OP NIEUWBOUW ÉN RENOVATIE

Als projectontwikkelaar realiseren wij zowel nieuwbouwprojecten als renovaties van residentiële gebouwen, kantoren en handelslanden, maar ook gemengd gebruik. Wij hechten als projectontwikkelaar niet alleen belang aan het commercieel en bouwtechnisch succes van onze realisaties, maar ook aan hun visuele integratie in hun omgeving. Zo zijn wij grote voorstanders van stadsvernieuwing en duurzaamheid en wordt elk project gerealiseerd met de wensen en het comfort van de eindgebruiker in gedachten, maar ook met het oog op energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid.

Ons ervaren en dynamisch team spant zich dagelijks in om toegankelijke én toonaangevende projecten te realiseren die een echte meerwaarde bieden voor hun buurt en hun bewoners. Aarzel niet om ons te contacteren. Wij informeren u graag over onze lopende projecten of over de mogelijkheden om mee te investeren in vastgoed.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.