Diensten

Heeft u, net zoals vele landgenoten, geld op uw rekening staan zonder concreet doel op korte termijn? Heeft u er ooit al aan geacht om dat geld te activeren via beleggingen? Demefco kan u hiermee verder helpen.

Onze doorgedreven expertise op vlak van vastgoedinvesteringen vormde de basis van het succes en de aanhoudende groei van Demefco. Het is echter onze doelstelling om te streven naar een maximaal rendement op al uw investeringen. Daarom kan u ook bij ons terecht voor het beleggen van uw geld waarbij u kan rekenen op interessante rendementen.

Beleg uw geld slim: zorg voor voldoende spreiding

Investeren in vastgoed gecombineerd met roerende beleggingen, zorgt voor een gezonde diversificatie in uw portefeuille. Door in verschillende domeinen te investeren en meerwaarde te genereren, kan u uw totale vermogen stabiel laten groeien.

Uw spaargeld aan het werk zetten

De rente op spaarboekjes leunt al enkele jaren tegen het vriespunt aan, terwijl de inflatie uw koopkracht blijft aantasten. Uw spaargeld wordt letterlijk minder waard en dus gaat uw vermogen erop achteruit.

Om dat tegen te gaan kan u uw geld zelf gaan beleggen, maar dat vergt heel wat kennis van zaken en veel tijd. Met onze exclusieve beleggingsopportuniteiten die u een gegarandeerd rendement bieden, reiken wij u de ideale oplossing aan.

Heeft u interesse in een slimme investering die

  • Een minimaal risico inhoudt
  • U een gegarandeerd rendement van 5% oplevert
  • Een ideale spreiding is voor uw vermogen

Wenst u meer informatie over het beleggen van geld op een rendabele manier? Bezorg ons dan uw gegevens via het contactformulier. Onze adviseurs verschaffen u dan vrijblijvend alle informatie over dit exclusieve aanbod en beantwoorden al uw vragen.

Toch beleggen in vastgoed?

Valt u toch eerder voor investeringen in vastgoed, dan kunnen wij u momenteel een unieke opportuniteit aanbieden om te investeren in vastgoed in Portugal. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.