Diensten

Overweegt u om uw overtollige geld te beleggen? Demefco kan u daarbij ondersteunen en ervoor zorgen dat uw geld actief voor u werkt.
Als experts in vastgoedinvesteringen, streven we bij Demefco altijd naar maximaal rendement voor uw investeringen. We zijn er om u te begeleiden bij elke stap in het proces van het beleggen van uw geld en we garanderen aantrekkelijke rendementen.

Slim geld beleggen: Kies voor diversificatie

Het combineren van investeringen in vastgoed met andere beleggingsvormen leidt tot een gezonde diversificatie in uw portfolio. Deze mix helpt bij het genereren van meerwaarde en stabiliseert de groei van uw totale vermogen.

Zet uw spaargeld aan het werk

Het rendement op spaarboekjes blijft laag, terwijl inflatie de koopkracht aantast. Uw spaargeld verliest dus aan waarde. Wij bieden u de oplossing met onze exclusieve beleggingsmogelijkheden die een gegarandeerd rendement bieden.

Heeft u interesse in een slimme investering die

  • Een minimaal risico inhoudt
  • U een gegarandeerd rendement van 5% oplevert
  • Een ideale spreiding is voor uw vermogen

Wenst u meer informatie over het beleggen van geld op een rendabele manier? Bezorg ons dan uw gegevens via het contactformulier. Onze adviseurs verschaffen u dan vrijblijvend alle informatie over dit exclusieve aanbod en beantwoorden al uw vragen.

Of toch liever beleggen in vastgoed?

Mocht uw voorkeur uitgaan naar vastgoedinvesteringen, dan bieden wij momenteel een unieke kans om te investeren in vastgoed in Portugal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.