Over Demefco

U HEEFT EEN GEBOUW OF PROJECTGROND EN ZOEKT EEN INVESTEERDER?

U heeft een gebouw of projectgrond met potentieel en bent op zoek naar een investeerder? Demefco is permanent op zoek naar interessante projecten om te ontwikkelen in eigen beheer of samen met mede-investeerders. Investeerder gezocht? Wij komen graag een kijkje nemen.

WAT MAG U VAN DEMEFCO VERWACHTEN?

Om te beginnen: een snelle beslissing. Demefco heeft veel ervaring in het evalueren van het potentieel van projecten. Tal van investeerders zoeken projecten, maar wij maken het verschil met onze professionele aanpak. Zodra we uw gebouw of projectgrond hebben bezocht, mag u van ons snel nieuws verwachten. Zijn we geïnteresseerd, dan ontvangt u meteen ook een financieel voorstel. U weet dus snel of we bereid zijn in uw project te investeren. Wij zijn een gezonde en solide onderneming met voldoende financiële slagkracht om de verkoop daarna ook snel bij de notaris te finaliseren.

Naast snelle en correcte afspraken bieden wij ook een marktconforme prijs. Zo hebben we door de jaren heen een reputatie opgebouwd van een betrouwbare zakelijke partner als investeerder in vastgoed.

WAARIN IS DEMEFCO GEÏNTERESSEERD?

Elk potentieel project verdient onze aandacht, maar sommige investeringsmogelijkheden hebben een streepje voor. Zo is ons voornaamste actieterrein de regio Brussel en de provincies Vlaams- en Waals-Brabant. We focussen ons in hoofdzaak op:

  • projectgronden die we ontwikkelen en/of verkavelen
  • afbraakpanden waar we na afbraak een nieuw project realiseren
  • studentenhuizen die we verhuren
  • appartementsgebouwen om te verbouwen of te verhuren
  • appartementen en woningen om te verbouwen of te verhuren

EEN INVESTEERDER IN HART EN NIEREN

Investeren in vastgoed is onze kernactiviteit. Bent u op zoek naar een betrouwbare investeerder voor uw gebouw of projectgrond? Dan heeft u die gevonden! Ontdek nog meer over wie we zijn en waar Demefco voor staat op deze website.

Investeerder of mede-investeerder gezocht? Dan maken we graag eerst persoonlijk kennis, want dat is hoe wij zakendoen: met een persoonlijke aanpak! U kan ons steeds vrijblijvend contacteren.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.