Diensten

Demefco is een dynamische vastgoedvennootschap die niet achter de feiten loopt, maar een pionier wil zijn voor vastgoedinvesteerders. Naast het beheren van vastgoed ontwikkelen we unieke projecten waarbij we u de mogelijkheid bieden om te investeren in een vakantiepark. Met de investering in vakantieparken belegt u in een specifiek segment binnen de vastgoedsector dat een enorm potentieel heeft: het toerisme.

Waarom investeren in een vakantiepark?

investeren in vakantieparkDemefco is een ervaren investeerder in vastgoed die steeds op zoek gaat naar aantrekkelijke vastgoedprojecten. Naast het uitbouwen van ons eigen patrimonium, betrekken we ook partners om succesvolle investeringen te realiseren. Aan die partners reiken we de opportuniteit aan om te investeren in vakantieparken om zo enerzijds een aantrekkelijk financieel rendement te behalen en anderzijds maatschappelijke meerwaarde te creëren.

Stijgende vraag naar vakantieparken

Toerisme in eigen land zit in de lift en door te investeren in een hoogwaardig vakantiepark vult u de vraag naar extra accommodaties in. De toenemende populariteit van vakantieparken doet ook de waarde ervan toenemen wat de investering financieel extra interessant maakt.

U draagt daarenboven bij aan het maatschappelijk welzijn door toerisme te faciliteren via de creatie van een geweldige bestemming voor recreatie en plezier.

Financieel rendement

Als investeerder bent u op zoek naar meerwaarde op uw geïnvesteerd kapitaal. Een vakantiepark is een specifiek type vastgoed waarin veel potentieel schuilt, maar om dat potentieel te ontginnen is voldoende kennis en ervaring nodig.

Als u met Demefco in zee gaat voor vakantieparkontwikkeling, dan kan u op onze knowhow rekenen van A tot Z om het maximale uit uw investering te halen. Als betrouwbare tegenpartij spreekt het voor zich dat we steeds onze afspraken nakomen en onze projecten binnen de vooropgestelde termijn opleveren volgens het afgesproken budget.

Kwaliteit drijft boven

Demefco staat voor innovatie, creativiteit en bovenal voor kwaliteit bij de uitvoering van projecten. Net omdat er meer vraag komt naar vakantieparken, is het belangrijk er door kwaliteit bovenuit te steken. We ontwikkelen onze vakantieparken aan de hand van de meest moderne bouwtechnieken en voldoen aan de strikte normen op vlak van duurzaamheid en energiezuinigheid. Op die manier verenigen we comfort en respect voor de omgeving met mekaar en kan u optimaal genieten van de natuurlijke schoonheid die onze vakantieparken omringt.

Investeren in toerisme in de Ardennen

De Ardennen staan bekend om hun weelderige bossen, schilderachtige dorpjes en rijke cultuur. Het hoeft dus niet te verwonderen dat steeds meer toeristen hun weg naar de Ardennen vinden op zoek naar ontspanning, cultuur en avontuur te midden van de natuur. Door te investeren in een vakantiepark in de Ardennen speelt u een cruciale rol in de verdere bloei van het Ardens toerisme.

Het is Demefco’s uitgangspunt om strategisch te investeren in milieuvriendelijke accommodaties die gasten de kans bieden om comfortabel te verblijven zonder te raken aan de schoonheid van de omgeving. Door rekening te houden met de ecologische en sociale aspecten bewaren we het evenwicht en bieden we u de mogelijkheid om te investeren in vakantieparken vanuit een langetermijnvisie.

Deelt u onze visie en bent u geïnteresseerd om in een uniek vastgoedproject te stappen waarbij u kan steunen op onze expertise, dan nodigen we u graag uit om kennis te maken.

Investeringsmaatschappij voor vakantiepark gezocht

In een steeds complexere vastgoedmarkt is het voor investeerders belangrijk voldoende te diversifiëren en te anticiperen op opportuniteiten. Als gespecialiseerd vastgoedbeheerder en -ontwikkelaar kan Demefco op heel wat opgebouwde expertise teren om interessante investeringskansen te detecteren.

Voor de realisatie van hoogwaardige vakantieparken zijn we op zoek naar investeerders die met ons in zee willen gaan. Daarbij fungeert Demefco als een onestopshop waar investeerders doorheen het volledige investeringstraject professioneel worden begeleid. U heeft uiteraard mee inspraak in de uitwerking van ons gezamenlijke project.

Wij voeren doorgedreven onderzoek naar de mogelijke locatie van een nieuw vakantiepark, want de omgeving en ontwikkelingsmogelijkheden vormen een eerste cruciaal element bij uw investering. Bij de effectieve uitbouw van een vakantiepark hebben we duidelijke vereisten op vlak van kwaliteit en duurzaamheid om tot het gewenste resultaat te komen. Ook na de oplevering zorgen we voor de nodige begeleiding.

Het is duidelijk dat een investering in vakantieparken vele troeven biedt. Bent u benieuwd naar ons voorstel? Tijdens een persoonlijk gesprek laten we u graag kennismaken met onze manier van werken.

 

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.