Diensten

Bent u op zoek naar een interessante manier om uw vermogen te laten groeien? Heeft u interesse in de vastgoedmarkt en wilt u beleggen in onroerend goed? Demefco biedt u de mogelijkheid om succescol geld te investeren in projecten dankzij onze doorgedreven marktkennis en uitgebreide portfolio van investeringsvastgoed. We zijn permanent op zoek naar investeerders met de nodige financiële slagkracht voor onze lopende projecten en gaan bovendien graag op zoek een geschikt project voor u.

Investeren in vastgoed

Investeren in onroerend goed staat bekend als een van de meest betrouwbare en stabiele vormen van belegging. Het biedt niet alleen potentieel voor kapitaalgroei door waardestijging van het vastgoed, maar ook de mogelijkheid tot het genereren van passieve inkomsten door verhuur. Demefco specialiseert zich in het identificeren van hoogwaardige vastgoedprojecten met een groot groeipotentieel.

Investeren in vastgoed met vennootschap

Wist u dat investeren in vastgoed via een vennootschap tal van voordelen kan bieden? Voor ondernemers die geld willen beleggen in vastgoed, biedt investeren via een vennootschap namelijk interessante fiscale voordelen. Deze structuur maakt het mogelijk om op een efficiënte manier uw vermogen op te bouwen en de persoonlijke risico’s te beperken.

Investeren in vastgoed voor verhuur

Bent u op zoek naar een stabiele bron van passief inkomen? Overweeg dan te investeren in vastgoed voor verhuur. De verhuurmarkt biedt namelijk een aantrekkelijke kans voor investeerders die streven naar maandelijkse inkomsten. Met de juiste panden op de juiste locaties kunt u een aantrekkelijk rendement behalen en tegelijkertijd waarde opbouwen in onroerend goed. Bij Demefco helpen we u bij het vinden van de juiste investeringsmogelijkheden en het optimaliseren van uw rendement.

Investeren in buitenlands vastgoed

Droomt u ervan om vastgoed te beleggen in het buitenland? Bij Demefco hebben we een uitgebreid netwerk van partners en experts over de hele wereld, waardoor we u toegang kunnen bieden tot aantrekkelijke investeringsmogelijkheden in het buitenland. De uitbreiding van uw investeringsvastgoed in het buitenland kan een waardevolle diversificatiestrategie zijn. Demefco helpt u bij het vinden van de juiste kansen voor uw portefeuille.

Investeren in een vakantiepark

Voor wie op zoek is naar een unieke mogelijkheid om te investeren in projecten, bieden vakantieparken een interessante optie. Investeren in een vakantiepark kan u niet alleen een aantrekkelijk rendement opleveren, maar ook de mogelijkheid bieden om zelf te genieten van de accomodatie. Ontdek de mogelijkheden om te investeren in een vakantiepark met Demefco als uw betrouwbare partner.

Is beleggen in vastgoed een goed idee?

De vastgoedmarkt is dynamisch en biedt diverse kansen voor wie slim investeert. Met de juiste kennis, strategie en begeleiding kan beleggen in vastgoed een zeer effectieve manier zijn om uw vermogen te laten groeien. Demefco staat als uw betrouwbare partner klaar om u te ondersteunen bij het maken van goed geïnformeerde investeringsbeslissingen en het maximaliseren van uw rendement.

Investeer in vastgoed met Demefco

Bij Demefco geloven we in transparantie, expertise en samenwerking. Bent u op zoek naar nieuwe investeringskansen? Heeft u advies nodig over uw vastgoedportefeuille of zoekt u een betrouwbare partner voor uw projecten? We nodigen u uit om de mogelijkheden van vastgoedinvesteringen te verkennen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe u efficiënt kunt beleggen in vastgoed en uw financiële toekomst kunt veiligstellen.

Bent u zelf op zoek naar een investeerder?

Bent u een projectontwikkelaar, eigenaar of vastgoedprofessional en op zoek naar investeerders voor uw projecten? Bij Demefco zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden en partnerschappen. Contacteer ons om te bespreken hoe we samen uw vastgoedprojecten tot een succes kunnen maken.

Over Demefco

Demefco, opgericht in 2009 door Frederic De Medts, is een specialist in de vastgoedsector gericht op zowel de Belgische als internationale vastgoedmarkt. Onze missie? Het maximaliseren van uw rendementen door investeringen in vastgoed met de focus op wonen, beheren, beleggen en innoveren.

Als zowel vastgoedbeheerder als projectontwikkelaar benadrukt Demefco comfort, duurzaamheid en stadsvernieuwing in onze projecten, wat aanzienlijke voordelen biedt voor zowel beheer als belegging.

Het succes van ons bedrijf is gebaseerd op uitzonderlijke expertise en een sterke drang naar innovatie, ondersteund door een deskundig team dat de internationale dynamiek en de familiebedrijfswaarden combineert. Demefco focust op voortdurende groei door het verkennen van nieuwe kansen en technologieën met een doorgedreven passie voor vastgoed.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.