Nieuws
6 goede redenen om te investeren in Brussel

Het aantal vastgoedtransacties in Brussel stijgt al enkele jaren op rij. En dat is niet verwonderlijk, want investeren in Brussel is meer dan de moeite. Wij geven je alvast 6 goede redenen om te investeren in Brussel vastgoed.

HET INTERNATIONALE PUBLIEK

Dat Brussel een internationale aantrekkingspool is, dat is uiteraard algemeen bekend. De vele expats in de hoofdstad hebben echter een woning nodig. Bovendien gaat het vaak om interessante economische profielen.

DE AANTREKKELIJKE VERKOOPPRIJZEN

De verkoopprijs van vastgoed in Brussel is relatief laag vergeleken met andere Europese grootsteden. De gemiddelde woning in Brussel kostte vorig jaar 455.824 euro. Voor een appartement werd gemiddeld 231.843 euro betaald. Voor lagere én hogere bedragen zijn er in Brussel heel wat interessante investeringsmogelijkheden.

DE INTERESSANTE HUURPRIJZEN

Tegenover die vrij lage verkoopprijzen staan hogere huurprijzen. De huurmarkt in Brussel is erg actief en dat stimuleert de huurprijzen. Dat maakt dat het verhuren van woningen en appartementen zeer aantrekkelijk is.

DE ZEKERE INVESTERING

De vastgoedprijzen in Brussel zitten in de lift. Samen met alle andere voordelen maakt dat een investering in kwalitatief Brussels vastgoed erg interessant. Ook de hoge huurprijzen en het aantrekkelijk huurderspotentieel geven de verhuurder zekerheid.

BRUSSEL IS AANTREKKELIJK

Brussel biedt heel wat voordelen:

  • De strategische ligging
  • Het internationale karakter
  • De uitgebreide infrastructuur
  • Het vruchtbaar zakenklimaat
  • De grote afwisseling op een relatief kleine oppervlakte

Deze voordelen spreken heel wat mensen aan om in Brussel te wonen. Bovendien stimuleert de overheid wonen in Brussel via allerlei campagnes. Die zijn zowel op een Belgisch als op een internationaal publiek gericht.

MEER DAN ENKEL RESIDENTIEEL VASTGOED

Brussel biedt niet enkel mogelijkheden voor investering in residentieel vastgoed. Ook op vlak van commercieel vastgoed zijn er heel wat mogelijkheden.

Wil je weten hoe wij je kunnen begeleiden bij een investering in vastgoed in BrusselContacteer ons gerust.