Nieuws
Waarom investeren in Dilbeek?

Denk je aan een investering in vastgoed? Neem dan zeker eens een kijkje in de gemeente Dilbeek. Die biedt namelijk heel wat troeven voor wie wil beleggen in immo.

GOED RENDEMENT

Toegegeven, de prijzen van het vastgoed in Dilbeek zijn hoger dan het Vlaamse gemiddelde. Daarin is de gemeente niet anders dan de omliggende randgemeenten en Brussel. Huizen en appartementen in de regio zijn nu eenmaal erg gegeerd. Maar dat geldt niet alleen voor kopers, maar ook voor huurders. Met andere woorden: een woning of appartement in Dilbeek kan je verhuren aan een mooie huurprijs. De gemiddelde huurprijs in Dilbeek ligt 22 % hoger dan het gemiddelde voor een vergelijkbare woning in Vlaanderen, aldus het Steunpunt Wonen. Daarmee bekleedt Dilbeek de twaalfde plaats in de Vlaamse ranking.

DE TROEVEN VAN DILBEEK

Bij de zoektocht naar een woning, speelt voor veel huurders de omgeving mee. En op dat vlak kan Dilbeek heel wat troeven voorleggen:

  • De centrale ligging: een blik op de kaart leert dat Dilbeek erg goed gelegen is. Brussel is vlakbij en de ontsluiting is goed. Met de auto kan je kiezen voor de E40, de Brusselse ring of de secundaire wegen. En voor gebruikers van openbaar vervoer is er een ruim aanbod. In de toekomst plant men ook een fietssnelweg in de buurt.
  • Groen en toch vlakbij Brussel: Dilbeek kent heel wat groene ruimte. Tussen de woonkernen bepalen velden en bomen het uitzicht. Dilbeek en de randgemeenten vormen een rustige woonomgeving. Maar wie voor werk, school of vrijetijdsaanbod Brussel wil opzoeken, hoeft daar geen uren voor onderweg te zijn.
  • Een bruisende gemeente: het aanbod aan culturele en andere activiteiten in de gemeente Dilbeek is erg groot. Cultuurcentrum Westrand zorgt voor een afwisselend cultureel programma. Sportievelingen komen aan hun trekken in het zwembad, in de sporthallen, op de golfbaan of in de overige sportaccomodatie.

DEMEFCO HEEFT EEN MOOI AANBOD IN DILBEEK

Ben je net als wij overtuigd dat Dilbeek een heel goede locatie is voor jouw investering in vastgoed? Bekijk dan ons aanbod en neem vrijblijvend contact op. Dilbeek is namelijk een van de gemeenten die we erg goed kennen en waar we enkele interessante projecten hebben.