Nieuws
Tweede verblijf in Portugal: voor rust- en meerwaardezoekers

Cabo da Roca: het meest Westelijke punt van continentaal Europa en een geliefde tussenstop voor wandelaars.

EEN RUSTIGE PLEK IN DE ZON

Van alle Europese hoofdsteden heeft Lissabon de meeste zonuren. Voor wie op zoek is naar de zon is Portugal dan ook een logische keuze. De bevolkingsdichtheid van Portugal is bovendien minder dan een derde dan die van België. Wie wil ontsnappen aan de Belgische drukte vindt in Portugal gegarandeerd een plekje onder de zon. Portugal beleeft momenteel een heropleving met betrekking tot vastgoedinvesteringen. Nu is het uitgelezen moment om te investeren in een tweede verblijf in PortugalDe waarde van jouw investering zou snel kunnen stijgen.

RIJK AAN CULTUUR

Of je nu kiest voor het noorden rond Porto, de streek van Lissabon of de Algarven in het zuiden, Portugal ademt cultuur uit. Met zijn rijke geschiedenis en tradities valt er ontzettend veel te beleven. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Portugal maar liefst 24 maal vermeld staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit erfgoed varieert van historische centra tot adembenemende landschappen zoals de Douro-vallei.

Van een tweede verblijf in de oudste natie van Europa zal je geen spijt krijgen. Door zijn verleden als zeevaardersnatie, ontdek je in Portugal een bijzonder mix van invloeden uit de hele wereld. Deze invloeden komen onder andere tot uiting in de gastronomie. De Portugezen kunnen bijvoorbeeld dagelijks genieten van de beste vis geserveerd met de beste wijnen.

GENIETEN VAN DE STILTE

Wil jij liever de natuur opzoeken? Ook dat kan Portugal. Zowel het binnenland als de kust zijn een wandel- en fietsparadijs. In Portugal vind je daarnaast de mooiste stranden. Veel van deze stranden laten toeristen vandaag links liggen. Een boek lezen op het strand zonder lawaai is nog steeds mogelijk in Portugal.  Voor wie houdt van golf is Portugal eveneens de ideale bestemming. In geen enkel ander Europees land zal je zo lang kunnen golfen zonder te moeten schuilen voor de regen. Met meer dan 90 golfbanen is het land een topbestemming voor golfliefhebbers van alle niveaus.

GOED(KOOP) LEVEN

Het leven in Portugal is goed en goedkoop. Wie naar Portugal gaat zal snel merken dat de prijzen daar een stuk lager liggen. Dit merk je als je op restaurant gaat, als je gaat winkelen en voorlopig ook nog als je zoekt naar een tweede verblijf. Zo hou jij extra geld over om het meeste te halen uit je verblijf in Portugal. Beleggen in vastgoed in Portugal is bijzonder interessant.

DE LOGISCHE KEUZE VOOR PORTUGAL

Je kiest dus voor Portugal omwille van het goede weer, het goede leven, de rijke cultuur maar ook om financiële redenen. Een tweede verblijf in Portugal betekent het meeste uit je geld halen en volop genieten. Dat maakt van Portugal een topbestemming voor rust- en meerwaardezoekers.