Nieuws
Investeren in Portugees vastgoed is nog steeds interessant

Je spaargeld op de bank zetten en wachten tot je er rijk van wordt, is niet meer van deze tijd. Je betaalt namelijk meer voor je spaarrekening dan dat ze je opbrengt! Waar kan je dan wel in investeren om een rendement te zien na enkele jaren? Investeren in Portugees vastgoed is één van de mogelijkheden die je een aardige duit in het zakje kan brengen. Het is bovendien ook een erg aangename optie, want wie gaat er niet graag enkele maanden per jaar op vakantie naar het prachtige Portugal?

IS INVESTEREN IN PORTUGEES VASTGOED NOG STEEDS INTERESSANT?

In één woord: ja! Investeren in Portugees vastgoed is zeker nog interessant.

Sinds 2008 daalden de vastgoedprijzen in Portugal aan recordtempo. Later stegen de prijzen ook weer. Maar vandaag de dag lijken de prijzen voor vastgoed in Portugal min of meer gestabiliseerd te zijn. De gemiddelde prijzen liggen dan wel wat hoger dan in 2008, maar ze zijn nog steeds laag in vergelijking met andere Europese landen. Verwacht wordt dat de prijzen per vierkante meter in de komende jaren steeds verder gaan stijgen. Kortom, het ideale moment om te investeren in vastgoed in Portugal is vandaag.

PRIJZEN STIJGEN NOG STEEDS

Het feit dat de vastgoedprijzen en huurprijzen in Portugal nog steeds stijgen, zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel kan investeren in een Portugese woning of appartement. Over enkele jaren is de waarde van het vastgoed zonder twijfel alweer gestegen.

BLIJVENDE INTERESSE

Zowel kopers als vakantiegangers blijven interesse tonen in Portugal. We kunnen het hen niet kwalijk nemen, want Portugal heeft veel te bieden: prachtige landschappen, een prachtige kustlijn met afwisselend ruwe rotsformaties en idyllische zandstranden, een rijke cultuur en enkele van de mooiste steden in de wereld. Deze blijvende interesse voor de schoonheid van Portugal maakt je investering dubbel zo waardevol.

WAAROM PORTUGAL?

Er is meer dan één reden om te kiezen voor vastgoed in Portugal. Natuurlijk zijn er nog andere landen waar de woningprijzen laag liggen, maar er zijn maar weinig plekken die dezelfde voordelen en hetzelfde aangename leefmilieu bieden dan Portugal. Ook de stijgende lijn waarin het Portugese vastgoed zich momenteel bevindt, biedt meer zekerheid dat je investering ook meer zal opleveren naarmate de tijd vordert.