Diensten

DEMEFCO KOOPT VASTGOED ALS BELEGGING

Demefco is een familiaal bedrijf dat investeert in vastgoed met als doel zijn patrimonium uit te breiden.

Wij zijn steeds op zoek naar interessante vastgoedprojecten zoals :

  • appartementsgebouwen om te verhuren/verbouwen
  • projectgronden om te ontwikkelen/verkavelen
  • studentenhuizen om te verhuren
  • afbraakpanden om na afbraak een nieuw project te realiseren
  • appartementen/woningen om te verhuren/verbouwen

ONZE WERKWIJZE

Indien u een vastgoed wenst te verkopen, neem dan gerust contact met ons op. Indien het onze interesse wekt wordt er onmiddellijk een afspraak gemaakt om het goed te bezichtigen.

Op basis van het bezoek ter plaatse en onze ervaring bepalen we de waarde van het vastgoed en op korte termijn wordt er door ons een financieel voorstel tot aankoop aan u overgemaakt.

Indien ons voorstel u interesseert kan er onmiddellijk een verkoopsovereenkomst worden opgemaakt samen met de betaling van het voorschot.

De notariële akte kan indien u wenst zeer snel verleden worden.

PARTNERS

Voor grotere vastgoedprojecten en vastgoedinvesteringen kunnen wij ook beroep doen op een aantal partners die over voldoende financiële middelen beschikken.

Wenst u mee te investeren? Neem dan ook gerust contact met ons op? Wij kunnen u tevens op de hoogte houden van bepaalde interessante investeringen.

EEN STABIELE EN VEILIGE INVESTERING

Investeren in vastgoed is de kernactiviteit van Demefco. Dat doen we als vastgoedbeheerder, maar ook als projectontwikkelaar. Wij hebben voor u als investeerder interessante mogelijkheden om mee in één van onze projecten te stappen als mede-investeerder.

Investeren in vastgoed is aantrekkelijk. Het wordt aanzien als een stabiele en veilige investering. Bovendien biedt investeren in vastgoed extra mogelijkheden voor nog meer opbrengst. Zo kan u het pand waarin u investeerde op de verhuurmarkt brengen, zonder dat u op die huuropbrengsten wordt belast. Investeren in vastgoed is met andere woorden een fiscaal voordelige investering.

Investeringsvastgoed is veilig. De waarde van uw investering blijft stijgen, terwijl u huuropbrengsten ontvangt. Een doordachte investering in vastgoed heeft gegarandeerd het beoogde rendement. Door te kiezen voor een ervaren partner als Demefco – die bovendien vooral actief is in een economisch sterke regio op vlak van vastgoed – kiest u voor expertise een een hoge arbeidsethiek.

PERMANENT AANBOD VAN LOPENDE PROJECTEN

Demefco heeft permanent een aantal interessante lopende projecten voor wie wil investeren in vastgoed en gaat – indien u dat wenst – zelfs naar een geschikt project voor u op zoek. Onze projecten zijn geschikt voor elk type vastgoedinvesteerder. Zo kan u investeren in een appartement of handel-gelijkvloers dat door ons als projectontwikkelaar wordt gerealiseerd. Maar ook als u liever als partner instapt in één van onze projecten ontmoeten wij u graag voor een gesprek.

Wij ervaren vastgoed als een ideale investering om ons patrimonium uit te breiden en delen graag onze expertise met u. Bent u geïnteresseerd in investeren in vastgoed en wil u graag weten wat de (fiscale) voordelen zijn of hoe u het project selecteert dat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder en lichten graag onze werkwijze toe of geven u een inkijk in één van onze huidige projecten. Wij informeren u met plezier over veilig investeren in vastgoed.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.