Investeerder in vastgoed

VASTGOED VERKOPEN ZONDER ZORGEN

Demefco investeert in vastgoed. Wij zijn een familiaal bedrijf, voornamelijk actief in de regio Brussel en Waals- en Vlaams-Brabant, dat vastgoed koopt als belegging. Dat doen wij enerzijds om ons patrimonium uit te breiden en anderzijds als projectontwikkelaar. Wil u uw vastgoed verkopen? Neem dan zeker contact op met Demefco.

IN WELK VASTGOED IS DEMEFCO GEÏNTERESSEERD?

Demefco is permanent op zoek naar onder andere:

  • appartementsgebouwen om te verhuren of te verbouwen
  • projectgronden om te ontwikkelen/verkavelen
  • studentenhuizen om te verhuren
  • afbraakpanden om na afbraak een nieuw project te realiseren
  • appartementen en woningen om te verhuren of te verbouwen

WAT IS DE MEERWAARDE OM AAN DEMEFCO UW VASTGOED TE VERKOPEN?

In de eerste plaats moet u niet eindeloos lang op zoek naar een koper. U wil vastgoed verkopen, Demefco is steeds geïnteresseerd om vastgoed te kopen voor de uitbreiding van ons patrimonium of de realisatie van projecten. U spaart dus tijd én geld. Want u heeft geen makelaar die met een deel van de verkoopsom gaat lopen én u hoeft het pand niet ‘verkoop-klaar’ te maken.

Demefco koopt namelijk panden als investering en ziet het potentieel van vastgoed zoals het is, ook van afbraakpanden. Zijn we in uw vastgoed geïnteresseerd? Dan bieden we u daar een correcte prijs voor. De verkoopovereenkomst wordt opgemaakt en u ontvangt meteen een voorschot. Dankzij onze goede relaties met onze notaris, wordt ook de definitieve verkoopakte snel verleden.

Kortom, u heeft te maken met een solide koper, die snel beslist en correct en onmiddellijk betaalt.

EEN GOEDE REPUTATIE

Demefco heeft een goede reputatie. Wij zijn een familiebedrijf dat veel belang hecht aan beroepsethiek en correct handelen. Zo hebben we door de jaren heen onze zakelijke relaties zorgvuldig opgebouwd en werken we samen met betrouwbare partners wanneer de gelegenheid zich voordoet. Onze gerealiseerde projecten spreken – net als ons patrimonium in vastgoedbeheer – voor zich.

Snel en aan een goede prijs vastgoed verkopen kan dankzij een professional als Demefco. Wil u ook uw vastgoed verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.