Investeerder in vastgoed

Investeerder in vastgoed zkt. investeringspartner

Demefco is een gepassioneerde investeerder in vastgoed. Al sinds 2009 realiseren wij vastgoedprojecten en dat doen we steeds met veel aandacht voor de bewoner en diens omgeving. Doorheen de jaren werd onze passie ook omgezet in mooie resultaten en konden we heel wat projecten opleveren. Dat deden we zowel in eigen beheer als via een samenwerking met een andere investeerder in vastgoed. Voor volgende projecten is Demefco op zoek naar nieuwe mede-investeerders, dus daarom: investeerder vastgoed gezocht!

Vastgoed is voor ons de juiste keuze als investering omwille van de vele troeven: het is een stabiele investering die huurinkomsten oplevert, vastgoed zorgt voor een gezonde diversificatie binnen uw vermogen, de te verwachten waardevermeerdering biedt bescherming tegen inflatie…

Bent u een investeerder in vastgoed en bent u op zoek naar een rendabel project, laat het ons gerust weten. Wij slaan graag de handen in elkaar voor een volgende vastgoedinvestering.

Maak gebruik van onze expertise

Wij kennen de vastgoedmarkt en kunnen het potentieel van een grond of gebouw heel goed inschatten. Op die manier kunnen wij u verzekeren dat u een correcte prijs betaalt voor het investeringsvastgoed. Bovendien kunnen wij op basis van eerdere samenwerkingen scherpe prijzen bedingen bij leveranciers en garanderen wij een nauwe opvolging van onze projecten.

Wij stappen samen met u in een project en hebben dus alle baat bij een succesvolle afloop. Als doorwinterde investeerder in vastgoed, is Demefco de ideale partij om mee in zee te gaan.

Zelf een project op het oog?

Heeft u weet van of bezit u zelf een grond of gebouw met potentieel om een project op te realiseren en ziet u in Demefco de geknipte (mede-) investeerder, dan zitten wij graag met u rond de tafel om een samenwerking op te starten.

U zal in Demefco een betrouwbare partner vinden die correct te werk gaat en gemaakte afspraken nakomt. Bovendien garanderen wij u volledige discretie omtrent onze samenwerking en projecten.

Op zoek naar een rendabele investering in vastgoed en klaar om een samenwerking aan te gaan met een professional? Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.