Nieuws
Huizen te koop in Portugal

Bent u op zoek naar interessant vastgoed in Portugal? Blader doorheen ons aanbod aan huizen te koop in Portugal!

Droomt u ook van een prachtig buitenverblijf in Portugal, als vakantiewoning of als investering in buitenlands vastgoed?

AANBOD HUIZEN TE KOOP IN PORTUGAL

Portugal is een prachtig land met een uitgestrekte kustlijn. Veel Belgen en Nederlanders gaan dan ook expliciet op zoek naar het aanbod huizen te koop in Portugal.

In ons aanbod vindt u woningenappartementen en villa’s, verspreid over het land. Populaire regio’s zijn de Algarve streek in het zuiden en de Zilverkust in het westen van het land. Maar ook de toeristische districten van steden als Lissabon en Porto zijn interessante bestemmingen voor Belgische investeerders.

DEMEFCO VASTGOEDINVESTEERDER IN PORTUGAL

Voordat u de stap zet om een huis te kopen in het buitenland, neemt u best contact op met een specialist in Portugees vastgoed.

Om deze redenen kiezen investeerders voor Demefco als partner:

  • Investeren met een betrouwbare partner
  • Eén aanspreekpunt met persoonlijke service
  • Demefco heeft een goede kennis van de Portugese vastgoedmarkt
  • Dynamische partner met ervaring
  • Demefco is een flexibele partner
  • Discrete werkwijze

Demefco kan u bijstaan in uw zoektocht naar vastgoed in Portugal. Bovendien kunnen we u ook helpen met de legale, fiscale en financiële kant van de aankoop. Wij hebben hands-on ervaring met buitenlandse investeringen in Portugees vastgoed en helpen u graag verder!

Blader gerust doorheen ons aanbod van huizen in Portugal of neem contact met ons op voor verdere vragen en inlichtingen.