Nieuws
Immo Portugal Zilverkust

Huisje, villa of tweede verblijf kopen aan de Portugese kust? Deze kustregio in Portugal beschikt over de mooiste stranden in Europa! Bovendien kunt u er voordelig vastgoed op de kop tikken! Bekijk ons aanbod aan immo Portugal Zilverkust.

IMMO PORTUGAL ZILVERKUST: EEN GOEDE KEUZE VOOR VASTGOED!

De Zilverkust is een erg mooie regio om een vakantiewoning of huis met zeezicht te kopen. Dit gebied is dan ook erg populair bij investeerders. U vindt er een heleboel prachtige villa’s en huizen te koop.

De Portugese Zilverkust, ook wel Costa de Prata of Silver Coast genoemd, begint in het noorden bij het plaatsje Espinho en loopt helemaal door tot het stadje Ericeira in het zuiden. De regio ligt in Midden Portugal, net ten noorden van Lissabon en u kan de hoofdstad makkelijk en snel bereiken!

Het landschap biedt interessante variaties en u vindt er zandstranden, maar ook grillige rotskusten. Er is voor iedere vakantieganger wel iets te zien of te doen!

De prachtige streek beschikt over een aantal interessante stadjes en badplaatsen die erg populair zijn bij Belgen die onroerend goed kopen aan de Zilverkust in Portugal:

  • São Martinho do Porto
  • Salir do Porto
  • Foz do Arelho
  • Santa Cruz
  • Nadadouro

OP ZOEK NAAR EEN HUIS TE KOOP AAN DE ZILVERKUST IN PORTUGAL?

Bent u op zoek naar die ideale villa, dat gezellige appartement, of die perfecte vakantiewoning te koop aan de mooie Silver Coast? Wil u genieten van de idyllische landschappen en het mooie weer in Portugal?

Bekijk dan zeker het aanbod aan Portugees immo bij Demefco!

DEMEFCO: UW BETROUWBARE PARTNER IN VASTGOED TE KOOP AAN DE ZILVERKUST PORTUGAL

Demefco heeft een ruime ervaring met de aankoop van immo in Portugal en de Zilverkust. We staan onze klanten bij met persoonlijk advies en begeleiding tijdens iedere stap in het proces.

Huis kopen aan de Zilverkust van Portugal? Neem vandaag nog contact op of blader door ons aanbod! Demefco is ook jouw immo partner voor vastgoed in de Algarve.