Geld beleggen

MOOIE RETURN, ZONDER RISICO

Beleggen in vastgoed is stabiel én rendabel beleggen. Waarom? Vastgoed is een beleggingsvorm die u toelaat op lange termijn een mooie return te realiseren, zonder een groot risico te lopen. Dat is meteen het voornaamste onderscheid tussen beleggen in vastgoed en andere vormen van beleggen. Omwille van de lage rentevoeten is uw geld beleggen vaak erg oninteressant. Gaat u op zoek naar hogere rentevoeten, dan kijkt u eveneens tegen een groot risico aan. Beleggen in vastgoed voorkomt dat u de keuze moet maken tussen zekerheid met een lage intrest of hoge intresten met veel risico.

VASTGOED STIJGT IN WAARDE

Woonhuizen bijvoorbeeld zijn in België de laatste 50 jaar met gemiddeld 6,3% in waarde gestegen. In vergelijking met aandelen bent u beter af want die doen het minder goed met een gemiddelde stijging van 5,9% per jaar. Bovendien strijkt u bij beleggen in vastgoed ook nog huuropbrengsten op. Dat huurrendement ligt rond 5,2% en overstijgt moeiteloos wat u aan rente op een spaarrekening opstrijkt. Zo realiseert u op lange termijn een mooie meerwaarde van uw belegging én genereert u maandelijks een aardige som cash. De huurprijzen in België zijn overigens de laatste jaren gevoelig gestegen, iets wat u zeker ten goede komt.

EEN STABIELE BELEGGING

Vastgoedbeleggingen zijn niet onderhevig aan beursschommelingen. Integendeel, ze zijn de ideale manier om uw beleggingsportefeuille te stabiliseren. Daarnaast biedt beleggen in vastgoed ook een pak fiscale voordelen. Gezien de complexiteit van de fiscale materie en de unieke situatie waarin elke belegger zich bevindt, lichten we die graag persoonlijk toe.

Beleggen in vastgoed is geschikt voor zowel meer bescheiden beleggers als voor mensen die op zoek zijn naar een substantiële portefeuille met investeringsvastgoed.

Demefco heeft jarenlange ervaring in het opbouwen van een patrimonium en beleggen in vastgoed. Wij zijn uitstekend geplaatst om u deskundig te adviseren en samen met u te bepalen wat voor u de ideale belegging in vastgoed is op basis van uw beschikbaar budget en uw persoonlijke wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.