Geld beleggen

Als ondernemer kennen we alle knepen van het vak voor een startende onderneming. In 2009 was Demefco  zelf een start-up en weten we dus hoe belangrijk investeerders voor startende ondernemers zijn.

Ondertussen groeiden we uit tot een gevestigde waarde als vastgoedbeheerder en projectontwikkelaar. Demefco heeft bredere diensten dan enkel vastgoed. Zo gaan wij ook op zoek naar investeerders voor startende ondernemers om een win-win te creëren.

  • Een interessante opportuniteit voor een investeerder
  • Investeerders maken voor startende ondernemers het verschil met hun financiële inbreng.

Naast geïnteresseerde investeerders ontmoeten we ook graag startende ondernemers die investeerders zoeken om een idee om te zetten in een succesverhaal. Vertel ons over uw plannen, wij helpen u om ze te verwezenlijken.

Investeerders zoeken start-up

Demefco is de ideale partner voor investeerders die op zoek zijn naar een interessante investering. U kan via Demefco instappen in ambitieuze vastgoedprojecten, uw geld slim en verantwoord laten beleggen of investeren in een startende onderneming.

We zijn ervan overtuigd dat beloftevolle starters het noodzakelijke financiële duwtje in de rug verdienen. Demefco is de schakel tussen investeerders en start-ups die op zoek zijn naar financiële middelen. Bent u op zoek naar een unieke investeringsopportuniteit, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Waarom investeren in een start-up

Om het business plan van een start-up uit te rollen, zijn er voldoende financiële middelen nodig. Die financiële middelen bij mekaar krijgen is geen eenvoudige opdracht. Door de lage omzet in de opstartfase en het gebrek aan cijfers die de financiële gezondheid bewijzen, wordt een financiering bij de bank vaak geweigerd. Daarom moet een startende ondernemer op zoek naar alternatieven om het nodige kapitaal bij mekaar te krijgen. Demefco helpt dan de juiste investeerder te vinden. Als investeerder plukt u eveneens de vruchten, want investeren in startende ondernemingen is om verschillende redenen aantrekkelijk.

Potentieel hoge meerwaarde

Het kapitaal dat een investeerder injecteert, is cruciaal om een start-up voldoende zuurstof te geven. In ruil daarvoor krijgt de investeerder een belang in de opgestarte onderneming. Als die na verloop van tijd uitgroeit tot een succesvol bedrijf, kan de investeerder zijn aandelen verkopen aan een veel hogere prijs dan het oorspronkelijk geïnvesteerde kapitaal.

Uiteraard slaagt niet elke start-up erin om op enkele jaren tijd uit te groeien tot een bloeiende onderneming. Daarom is een uitgebreide screening noodzakelijk vooraleer u investeert. Demefco heeft de know-how, de ervaring en het netwerk om het potentieel van een start-up te detecteren en investeerders een unieke investeringsopportuniteit te bieden.

Fiscaal voordeel

Ook de overheid erkent het belang van ondernemers voor onze economische welvaart. Daarom stimuleert ze via de Tax Shelter voor startende ondernemingen, particulieren die willen investeren in start-ups. Wie investeert in een startende onderneming kan een fiscaal voordeel genieten tot 45% en plukt dus meteen de vruchten van de investering. Kom op onze website alles te weten over investeren in Tax Shelter voor start ups en de bijhorende voorwaarden om te kunnen profiteren van het fiscale voordeel.

Passie voor het ondernemen

Succesvolle (ex-) ondernemers hebben naast de noodzakelijke financiële middelen ook de kennis en ervaring, het netwerk en waardevol advies om startende ondernemers bij te staan. Vanuit hun passie voor het ondernemen stappen zij mee in een nieuw en boeiend avontuur waarbij ze vanop de eerste rij betrokken zijn. Een zogenaamde business angel staat mee aan de wieg van een start-up en engageert zich om de onderneming te laten uitgroeien tot een succes.

Bent u een ambitieuze ondernemer die extra financiële middelen zoekt of wil u investeren in een bijzonder interessante opportuniteit, dan bent u bij Demefco meer dan welkom voor een kennismakingsgesprek. Wij horen graag van u en zijn ervan overtuigd dat we samen het gewenste resultaat kunnen boeken.

Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.