Projectontwikkelaar

EEN PERFECT EVENWICHT TUSSEN VISIE EN ERVARING

Goede projectontwikkeling vraagt om visie en ervaring. Twee eigenschappen waar Demefco graag mee uitpakt. Visie, want onze projecten worden gerealiseerd binnen een ruimer kader. Zo hebben we niet alleen de toekomstige gebruiker of bewoner voor ogen, maar ook aandacht voor de buurt en het milieu.

De bewoner van een project gerealiseerd door Demefco moet kunnen genieten van een buitengewone woonkwaliteit, niet alleen vandaag, maar ook op lange termijn. Daarom gebruiken wij hoogstaande, kwalitatieve materialen die garant staan voor veel comfort en esthetiek én die moeiteloos de tand des tijds doorstaan.

Ook in onze ontwerpen staat de bewoner centraal. We creëren een maximum aan ruimte met slimme ontwerpen die elke centimeter optimaal benutten, iets waarbij onze jarenlange ervaring zeker haar nut bewijst.

DUURZAAMHEID STAAT VOOROP

Het milieu vaart wel bij ons consequent gebruik van duurzame materialen en energievriendelijke bouwtechnieken. Zo zijn onze realisaties vanaf de eerste dag van hun bewoning energiezuinig en milieuvriendelijk. Demefco volgt de evoluties op de voet en integreert de nieuwste technieken in alle projecten.

Ook op esthetisch vlak halen we graag het onderste uit de kan. We zijn er namelijk van overtuigd dat bij het ontwerp van een gebouw esthetiek, woonkwaliteit en energievriendelijkheid hand in hand gaan.

Projectontwikkeling staat voor Demefco gelijk met het optimaal invullen van beschikbare ruimte. Dat betekent dat wij het potentieel inzien van afbraakpanden en die ruimte een nieuwe bestemming geven, maar ook dat projectgrond ontwikkeld wordt op een manier die de maatschappij en de buurt ten goede komt.

NIEUWE PROJECTEN OP UW GROND?

Daarom zijn we permanent op zoek naar geschikte projectgronden en afbraakpanden waar we een reële meerwaarde kunnen realiseren en betekenen. We zijn als familiebedrijf sterk verankerd in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant, maar uiteraard verdient elk waardevol project onze interesse.

Wij staan in het kader van onze projectontwikkeling ook open voor investeerders die bereid zijn een belangrijk kapitaal te investeren als partner of mede-investeerder. Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwste projecten en onze plannen inzake projectontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van één van onze realisaties? Neem dan zeker contact met ons op. Wij informeren u graag.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.