Diensten

EEN APARTE EXPERTISE

De aankoop en verkoop van commercieel vastgoed vereist een heel specifieke kennis van dat deel van de vastgoedsector. Demefco heeft als projectontwikkelaar én vastgoedbeheerder erg veel ervaring in deze materie. Zo is bij het beleggen in commercieel vastgoed de ligging van cruciaal belang voor het rendement. Belggingen in commercieel vastgoed zijn beleggingen op lange termijn. Daarom is het belangrijk veel voeling te hebben met de evoluties op de markt en verankerd te zijn in de regio. Zo weet u precies welke buurten als aantrekkelijk worden beschouwd. Of, misschien nog interessanter, welke buurten op korte termijn zullen heropleven.

INTERESSANT COMMERCIEEL VASTGOED

Naast de ligging zijn er nog een aantal andere factoren die meespelen in het rendement van commercieel vastgoed. Zo is er de bereikbaarheid én parkeergelegenheid. Deze twee factoren zijn vaak doorslaggevend voor klanten en dus ook voor het rendement van uw commercieel vastgoed. Commerciële panden met een goede ligging en een vlotte bereikbaarheid doen het goed op de verhuurmarkt. U zal bijgevolg genieten van hogere huuropbrengsten en een stabiele of zelfs stijgende waarde van uw vastgoed.

LEEGSTAND VERMIJDEN

Bij het investeren in vastgoed is het belangrijk leegstand te vermijden. Er spelen andere regels bij commercieel vastgoed dan bij residentieel vastgoed. Een pand dat residentieel interessant is, is dat commercieel gezien mogelijk niet. Daarom is een gedegen kennis van de commerciële vastgoedmarkt essentieel. De vinger moet constant aan de pols gehouden worden en toekomstgericht denken is een voorwaarde. Bij commercieel vastgoed is het belangrijk om ook de omliggende commerciële mogelijkheden te onderzoeken. Zo is een commercieel pand dat straks deel gaat uitmaken van een winkelcentrum of een cluster van commerciële activiteiten een veiligere keuze dan een alleenstaand pand.

Heeft u vastgoed te koop of denkt u aan beleggen in vastgoed? Neem dan zeker contact op met Demefco. Wij zijn permanent op zoek naar panden om ons patrimonium uit te breiden of naar mogelijkheden om nieuwe projecten te realiseren.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.