Projectontwikkelaar

PROJECTGROND VERKOPEN AAN EEN GOEDE PRIJS?

U heeft projectgrond en wil die graag verkopen aan een goede prijs? Dan is het belangrijk om in zee te gaan met een ervaren partner. Demefco heeft in de loop der jaren als familiebedrijf een solide reputatie opgebouwd als projectontwikkelaar. Wilt u projectgrond verkopen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kennen de markt en garanderen een eerlijke, marktconforme prijs.

WAAROM UW PROJECTGROND VERKOPEN AAN DEMEFCO?

Naast onze solide reputatie en het feit dat we u een marktconforme prijs garanderen is er nog een reden waarom Demefco een uitgelezen partner is om uw projectgrond aan te verkopen.

Uw grond krijgt een schitterende nieuwe bestemming met een project dat een verrijking wordt voor de buurt. De projecten van Demefco worden met veel zorg en aandacht voor de omgeving vorm gegeven. U zal terecht kunnen stellen dat uw projectgrond verkopen voor een opwaardering van de buurt heeft gezorgd.

EEN VLOTTE AFHANDELING

Uit ervaring weten we dat de verkoper graag een snelle afhandeling wenst. Daar spelen we dan ook graag op in.

De stappen die wij ondernemen;

  1. Onmiddellijk een afspraak met u te maken om de projectgrond die u wil verkopen ter plekke te komen bekijken.
  2. Nadien doen wij u snel een voorstel als de grond ons effectief interesseert.
  3. Spreekt ons voorstel u aan? Dan wordt er een compromis opgemaakt en betalen wij direct een voorschot.

Zo bent u zeker van ons engagement. Daarna streven we naar een afspraak op korte termijn bij de notaris voor het verlijden van de akte.

EEN GESLAAGDE TRANSACTIE

Uw projectgrond verkopen aan Demefco is met zekerheid een geslaagde transactie. Niet in het minst omdat achteraf beide partijen met een tevreden gevoel achterblijven.

Demefco biedt u de zekerheid dat alles vlekkeloos zal verlopen en garandeert een snelle afhandeling. Bovendien kijkt u met tevredenheid op de verkoop van uw projectgrond terug als u ziet wat we op uw projectgrond gerealiseerd hebben.

Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in gewone braakliggende gronden, maar ook in aan elkaar grenzende percelen, zelfs als ze verschillende eigenaars hebben.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag een kijkje nemen.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.