Projectontwikkelaar

PERMANENT OP ZOEK NAAR PROJECTGROND

Als projectontwikkelaar is Demefco voortdurend op zoek naar interessante projectgronden. De acquisitie van projectgrond vormt immers de basis van ons volgende project. Heeft u projectgrond te koop? Of weet u ergens projectgrond te koop? Dan horen we dat graag! Onze eerste interesse gaat uit naar projectgrond te koop in Brussel, Vlaams-Brabant of Waals-Brabant, maar uiteraard zijn we ook geïnteresseerd in projectgrond te koop in andere provincies.

EEN SNEL AKKOORD

Demefco is een ervaren projectontwikkelaar. Concreet betekent dit dat – als u projectgrond te koop heeft – wij snel tot een akkoord kunnen komen. Waarom? Omdat wij als wij in uw projectgrond geïnteresseerd zijn, onmiddellijk een afspraak maken om de projectgrond te komen bezichtigen. Daarna ontvangt u op erg korte termijn van ons een financieel voorstel. Onze expertise zorgt er namelijk voor dat wij snel een waardebepaling kunnen uitvoeren. Bent u in ons voorstel geïnteresseerd? Dan wordt er onmiddellijk een verkoopovereenkomst opgemaakt en betalen wij een voorschot. Dankzij onze nauwe samenwerking met onze notaris, kan indien u dat wenst ook de verkoopakte snel geregeld worden.

WAT BEPAALT DE WAARDE VAN PROJECTGROND?

Er zijn een aantal factoren die een belangrijke rol spelen bij de bepaling van de waarde van projectgrond.

  1. Waar is die projectgrond te koop gelegen en wat is de gemiddelde waarde van andere gronden in de regio?
  2. Daarnaast is het belangrijk om het potentieel van de projectgrond te kennen.
  3. Wat mag erop gebouwd worden? Hoeveel kavels kunnen er gecreëerd worden?
  4. Hoe groot mag een commercieel pand zijn dat op die plek wordt gebouwd?
  5. In geval van flats is het belangrijk te weten hoeveel wooneenheden gecreëerd kunnen worden.

Dit is slechts een greep uit de factoren die de waarde van projectgrond bepalen. Wij overlopen andere factoren graag met u tijdens ons bezoek van de projectgrond.

Heeft u projectgrond te koop en wil u die graag snel en aan een correcte prijs verzilveren? Neem dan contact op met Demefco. Wij maken graag een afspraak met u.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.