Projectontwikkelaar

Actief op zoek naar projectgrond te koop

Bij Demefco, een gevestigde projectontwikkelaar, zijn we altijd geïnteresseerd in het verwerven van projectgronden te koop. Een cruciaal onderdeel van ons volgende project is de aanschaf van een geschikte projectgrond. Heeft u een geschikte grond beschikbaar, of kent u een locatie waar er een te koop is? Aarzel niet om Demefco te contacteren.

Hoewel onze primaire focus ligt op Brussel, Vlaams-Brabant of Waals-Brabant, staan we ook open voor gronden in andere provincies.

Vlotte afhandeling

Als ervaren projectontwikkelaar kunnen we snel een akkoord bereiken als u een geschikte grond te koop heeft. We plannen een afspraak in om de locatie te bezichtigen als we geïnteresseerd zijn. Binnen korte tijd ontvangt u van ons een financieel voorstel. Wanneer het voorstel aantrekkelijk is, wordt er direct een koopovereenkomst opgesteld en betalen we een voorschot.

Factoren die de waarde van projectgrond bepalen

Er zijn verschillende factoren die de waarde van projectgrond kunnen beïnvloeden.

  1. De locatie van de grond en de gemiddelde waarde van omliggende gronden.
  2. Het potentieel van de grond voor ontwikkeling.
  3. Wat mag erop gebouwd worden? Hoeveel percelen kunnen er gecreëerd worden?
  4. Hoe groot mag een commercieel pand zijn dat op die plek wordt gebouwd?
  5. Bij appartementencomplexen, hoeveel wooneenheden kunnen er gecreëerd worden?

Deze factoren zijn slechts een deel van de elementen die de waarde van projectgrond bepalen. Graag bespreken we andere factoren met u tijdens een bezoek aan de locatie.
Als u projectgrond te koop heeft en wilt deze snel en tegen een eerlijke prijs verkopen, neem dan contact op met Demefco. We maken graag een afspraak met u.

Contacteer ons!
Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder? Of wilt u gewoon samenzitten om de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.